Wat onze Camperreis naar Andalusië geweldig maakt?

Heb jij zin in een roadtrip met 12 campers naar Andalusië in oktober 2020?

Holland Campers Andalusië Groepsreis

Ervaar het gemak van een goed geregelde en camperreis met veel ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Holland Campers Wateringen kun je in okober mee met een prachtige camperreis naar het mooie weer in Andalusië, een tijd waar in Nederland de herfststormen hun intrede doen.
Wil je eens wat verder komen met de camper dan een rondje Duitsland of Frankrijk. Ben je het herfstweer in Nederland beu en kan je thuis vijf weken gemist worden? Een echte reiziger gaat met ons op zoek naar andere culturen, bezoekt plekken waar het massatoerisme zijn intrede nog niet heeft gedaan en leert de wereld echt kennen! Dankzij onze ervaringen en contacten in Spanje kunnen we je van tevoren uitgebreid informeren over de camperreis naar Andalusië. Wij zijn uw reisleiders ter plekke en leiden u naar én vertellen over de mooiste plekken. De roadtrip gaat naar het zuiden van Spanje, via de westkant van Frankrijk (via Madrid) richting Sevilla en voert dan door en langs de mooiste plekken van Andalusië. We volgen de kustlijn langs de Middelandse zee volgen om uiteindelijk naar de Morvan, Frankrijk te rijden voor een afsluitend weekend met een kampvuur en een feestelijke afsluiting in een kasteel. Gezamenlijke beleving van lokale en de authentieke cultuur, maar met veel individuele vrijheid en de voordelen van een groep. Je hoeft alleen maar te beslissen of je de halve (2,5 week) of de hele 5 weken meewil…….

Wilt u meer informatie over de camperreis?

Download hier voor meer informatie over onze oktober camperreis naar Andalusië

De Holland Campers Andalusië Camperreis is een avontuur.

Voor wie is deze groepsreis?

Deze groepsreis is bedoeld voor mensen die vrijheid zoeken en de drukte en de warmte van de zomermaanden willen ontlopen. In oktober is het klimaat in Zuid-Frankrijk en Spanje juist erg prettig, volop zon en niet te warm. Het is in oktober veel rustiger dan in de zomermaanden en alles is nog geopend en weer mooi groen. Wij overnachten altijd op goede campings, welke wij voor u bespreken, daarnaast zorgen we voor de benodigde toegangsbewijzen onderweg. U kunt met één tot vier personen met ons mee reizen in een huurcamper. Wij hebben in totaal negen verschillende campers beschikbaar. Zelfs met uw eigen camper kunt u mee. Wij zo’n beetje de enige groepsreis welke eind september richting Andalusië vertrekt. Het grootste voordeel van reizen in een groep is dat wanneer je voor twee dagen neerstrijkt op een camping welke van plan was dicht te gaan blijven ze voor ons open. Daarnaast is het fijn terug te kunnen vallen op onze ervaring als begeleiders, terwijl wij u maximale vrijheid bieden.

Wanneer en hoelang is deze campergroepsreis?

Op zondag 27 september kunt u de camper ophalen om deze op uw gemak thuis te kunnen inrichten. Deze camper groepsreis begint op 28 september 2020 net over de Franse grens en neemt 5 weken in beslag. U kunt ook kiezen voor de halve reis. In dat geval reist u de eerste 2,5 week mee naar Malaga en zorgen wij ervoor dat u op 16 oktober naar het vliegveld van Malaga gebracht wordt zodat u terug kunt vliegen naar Nederland.

 

Hoe is de Camperreis ingedeeld?

Van de 35 dagen zijn er 18 reisdagen, 5 rustdagen, 4 dagen waarop we een stad bezoeken en 9 dagen waarop we een activiteit kunnen doen. De reisdagen variëren in lengte en zullen vaak niet langer zijn dan 200 km, zodat u onderweg voldoende tijd heeft om te stoppen bij mooie of interessante plekken, waar u fijn kunt wandelen, fietsen, een bakkie kan doen of kunt lunchen.

 

Wat onze campergroepsreis naar Andalusië speciaal maakt?

U krijgt tijdens deze roadtrip de beschikking over een prachtige camper met automaat, airco, stevige fietsendrager, grote luifel en een complete inventaris. Tegen laagseizoentarief kunt u mee met groepscamperreis langs de mooiste routes in Frankrijk en Spanje. We rijden acceptable dagafstanden en overnachten alleen op goede campings. Niet iedereen is de Franse of de Spaanse taal machtig. Dat maakt dat onze medereizigers het als prettig ervaren dat veel zaken al voor u geregeld en/of besproken zijn. Hierdoor houdt u veel tijd over om leuke dingen te doen en te beleven. U zult veel vrijheid ervaren. Zo kan u zelf bepalen of u vroeg of laat vertrekt, vaak of weinig stopt onderweg, zelf uw eten verzorgt of gaat uiteten.

Wat is inclusief?

 • Camperhuur 
 • Complete inventaris
 • Reisbeschrijving
 • Reisbegeleiding
 • Alle km’s vrij
 • All-risk verzekering met repatriëring
 • Fietstocht naar Frigiliana

Inclusief bij de halve reis

 • Transfer naar Malaga
 • Fietshuur 

Wat is exclusief?

 • Brandstof
 • Tol (we rijden zo weinig mogelijk over de tolwegen)
 • Maaltijden
 • Excursies & entreegelden
 • Fietstour Madrid
 • Stadswandeling Malaga
 • Overnachtingskosten (We overnachten zoveel mogelijk op campings) + toeristenbelasting
 • Reis- en annuleringsverzekering

 

Camper 35 dagen v.a.€ 3.000
Camper 20 dagen v.a.€ 2.000
Borg€ 1.000
Service kosten, Nederlandse camper uitleg +beschrijving€ 47.50
All- Risk verzekering Eigen risico € 1.000Inbegrepen
Inventaris compleetInbegrepen
Bedlinnen, dekbedden en kussens € 8,50/set
Camper Schoonmaak binnen-en buitenzijde€ 125
OPTIONEEL
Transfer Malaga Airport€ 80
Huurfiets € 7,50/dag
Huurfiets elektrisch€ 12,50/dag
Omvormer om laptops/telefoons op te laden en koffie te zetten onderweg€ 2,50/dag
Achteruitrijcamera + navigatie met alle campings en camperplaatsen en lxbxh instelling
€ 2,50/dag
Eigen camper mee of elders een camper gehuurd€ 100 / week voor de reisbegeleiding

Meer informatie over onze groepsreis naar Spanje?