Wat een Camper groepsreis geweldig maakt?

Zin in een roadtrip naar Andalusië in oktober 2020?

Holland Campers Wateringen Groepsreis

Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Holland Campers Wateringen kun je terecht voor een prachtige groepsreis naar het mooie weer in het najaar van 2020, naar Andalusië in de tijd dat in Nederland de herfststormen hun intrede doen.
Wil je eens wat verder komen met de camper dan een rondje Duitsland of Frankrijk. Ben je het herfstweer in Nederland beu en reis je graag in groepsverband? De echte reiziger gaat op zoek naar andere culturen, bezoekt plekken waar het massatoerisme zijn intrede nog niet heeft gedaan en leert de wereld echt kennen! Dankzij onze ervaringen en contacten in Spanje kunnen we je van tevoren uitgebreid informeren over de camperreis naar Andalusië. Wij zijn uw reisleiders ter plekke leiden naar én vertellen over de mooiste plekken. De roadtrip zal naar het zuiden via de westkant van Frankrijk en midden door Spanje (via Madrid) richting Cadiz voeren en dan door en langs de mooiste plekken van Andalusië de kustlijn langs de Middelandse zee volgen om uiteindelijk weer via Frankrijk naar de Belgische Ardennen te rijden voor een afsluitend kampvuur. Gezamenlijke beleving van lokale en de authentieke cultuur, maar met veel individuele vrijheid. Je hoeft alleen maar te beslissen of je de halve (2,5 week) of de hele 5 weken meewil…….

De Holland Campers Andalusië groepsreis is een avontuur.

Voor wie is deze groepsreis?

Deze groepsreis is bedoeld voor mensen welke de drukte en de warmte van de zomermaanden willen ontlopen. In oktober is het klimaat in Zuid-Frankrijk en Spanje juist erg prettig, volop zon en niet te warm. Het is in oktober veel rustiger dan in de zomermaanden en alles is nog geopend en weer mooi groen. Wij overnachten altijd op goede campings, welke wij voor u bespreken, daarnaast zorgen we voor de benodigde toegangsbewijzen van attracties en of events. U kunt met één tot vier personen met ons mee reizen in een huurcamper. Wij hebben in totaal negen verschillende campers beschikbaar. Zelfs met uw eigen camper kunt u mee.

Wanneer en hoelang is deze campergroepsreis?

Deze camper groepsreis begint op 28 september 2020 en neemt 5 weken in beslag. U kunt ook kiezen voor een halve reis. In dat geval reist u de eerste 2,5 week mee naar Malaga en zorgen wij ervoor dat u op het vliegveld van Malaga weer kan terugvliegen naar Nederland.

 

Hoe is de Camperreis ingedeeld?

Van de 35 dagen zijn er 20 reisdagen, 5 rustdagen, 4 dagen waarop we een stad bezoeken en 6 dagen waarop we een activiteit doen. De reisdagen variëren in lengte en zullen vaak niet langer zijn dan 200 km, zodat u onderweg voldoende tijd heeft om te stoppen bij mooie of interessante plekken, waar u fijn kunt wandelen, fietsen, een bakkie kan doen of kunt lunchen.

 

Wat onze campergroepsreis naar Andalusië speciaal maakt?

U krijgt tijdens deze roadtrip de beschikking over een prachtige camper met automaat, airco, stevige fietsendrager, grote luifel en een complete inventaris. Tegen laagseizoentarief kunt u mee met groepscamperreis langs de mooiste routes in Frankrijk en Spanje. We rijden acceptable dagafstanden en overnachten alleen op goede campings. Niet iedereen is de Franse of de Spaanse taal machtig. Dat maakt dat onze medereizigers het als prettig ervaren dat veel zaken al voor u geregeld en/of besproken zijn. Hierdoor houdt u veel tijd over om leuke dingen te doen en te beleven. U zult veel vrijheid ervaren. Zo kan u zelf bepalen of u vroeg of laat vertrekt, vaak of weinig stopt onderweg, zelf uw eten verzorgt of gaat uiteten.

Wat is inclusief?

 • Camperhuur en vliegtickets indien u 2,5 weken meereist
 • Complete inventaris
 • Transport van en naar de luchthaven Malaga
 • Fietstour Madrid
 • Stadswandeling Malaga
 • Reisbegeleiding
 • Alle km’s vrij
 • All-risk verzekering met repatriëring

Wat is exclusief?

 • Brandstof
 • Tol (we rijden zo weinig mogelijk over de tolwegen)
 • Maaltijden
 • Optionele excursies
 • Entreegelden
 • Fooien
 • Overnachtingskosten (We overnachten zoveel mogelijk op campings)
 • Toeristenbelasting
 • Reis- en annuleringsverzekering

 

Camper 35 dagen v.a.€ 3.500
Camper 17 dagen v.a.€ 1.700
Borg€ 1.000
Service kosten, Nederlandse camper uitleg +beschrijving€ 47.50
All- Risk verzekering Eigen risico € 1.000Inbegrepen
Inventaris compleetInbegrepen
Bedlinnen, dekbedden en kussens € 8,50/set
Camper Schoonmaak binnen-en buitenzijde€ 125
OPTIONEEL
Transfer Malaga Airport€ 80
Huurfiets € 7,50/dag
Huurfiets elektrisch€ 12,50/dag
Omvormer om laptops/telefoons op te laden en koffie te zetten onderweg€ 2,50/dag
Achteruitrijcamera + navigatie met alle campings en camperplaatsen en lxbxh instelling
€ 2,50/dag

Meer informatie over onze groepsreis naar Spanje?

Reserveren