Verhuur informatie

 

Van inventaris tot prijzen en huurperiodes

Verhuur

informatie

Van inventaris tot prijzen en huurperiodes

Huurperiodes

Bij Holland Campers is de wisseldag vrij te kiezen. Dat wil zeggen dat u het hele jaar op elke dag van de week kunt vertrekken en of thuiskomen. Dat is pas vrijheid!

Zoekt u een camper voor 3 dagen. Holland Campers verhuurd per dag. Houdt er rekening mee dat in verhouding de kosten hoger zijn voor zo’n korte periode. Dit komt o.a. door de opstartkosten welke de verhuur van een camper met zich meebrengen.

Wilt u langer dan 21 dagen op vakantie neem dan contact met ons op.

De verschillen bij onze de campers zitten in de grootte, de indeling,  het aantal slaapplaatsen (2-4 pax) en de bedtypen. Er zijn queensbedden, lengtebedden en hefbedden.
Alle Holland Campers kunnen met een normaal B-rijbewijs bestuurd worden.
U hoeft eigenlijk niets anders te bedenken dan waar de reis naartoe zal gaan.
Hieronder vind u alle verhuurinformatie over de Holland Campers Wateringen.

Tarieven

Onze huurtarieven worden per dag berekend afhankelijk van de periode, de lengte van uw roadtrip en de vertrek- en terugkomdag. Daarnaast speelt uiteraard het type camper ook mee.  Er is dus geen lijst met tarieven. Om de tarieven te zien, kunt u via de knop reserveren naar ons beschikbaarheids overzicht en vult u het aantal dagen in u op reis wilt en de vertrekmaand wordt. In het oranje aangegeven ziet u de huurtarieven per vertrekdag, waarna kunt u nog kunt aangeven welke services u wilt afnemen. Dan wordt de totaalprijs voor u berekend.

Géén tarief betekent géén beschikbaarheid voor deze vertrekdag. Wanneer u een kortere periode of kiest krijgt u meestal meerdere mogelijkheden te zien.  

Onze tarieven zijn inclusief 

 • Keukeninventaris en buitenmeubilair
 • Een aangesloten gasfles + een volle gasfles(10kg)
 • Toiletchemicaliën
 • Onze campers zijn All-Risk verzekerd, inclusief pechhulp en repatriëring
 • 200 vrije kilometers per dag

Houdt daarnaast rekening met extra kosten zoals:

 • Schoonmaak binnen- en buitenzijde
 • Brandstof (diesel)
 • Extra kilometers boven de 200 vrije kilometers per dag (€ 0,30/km)
 • Benodigde snelwegvignetten
 • Eigen risico en de borg bedragen € 1.000.  
Bezichtiging en uitleg

Wij adviseren altijd een bezichtiging van de huurcamper. Informeer wanneer dat kan, omdat in het seizoen de campers vaak onderweg zijn.

Voordat u vertrekt leggen wij u graag uit,  waar alles zit en hoe het werkt. Er is veel informatie aanwezig in de camper. Om u thuis alvast een indruk te geven hoe de camper eruit ziet en welke apparatuur in de camper aanwezig is hebben wij video’s gemaakt welke op ons YouTube Kanaal zijn geplaatst. In de camper is ook een beschrijving aanwezig. Heel fijn, wanneer u onderweg bent en even niet weet hoe het zat.

Schoonmaak en andere extra's

Wij gaan ervan uit dat u de camper opgeruimd en bezemschoon inlevert.

Per reservering berekenen wij:

 • Schoonmaakkosten binnen- en buitenzijde € 125,00

 Optionele extra’s:

 • Hond € 2,50/dag + extra schoonmaak  € 20,00 
 • Italian Best Coffee – 24 cups (coffeemachine  is aanwezig) € 10,00/zak
 • Canal digitaal TV card om 29 zenders te kunnen ontvangen € 2,50/dag
 • Navigatie met camperplaatsen en LxBxH invoer € 2,50/dag
 • Dekbedovertrekset € 7,50/set p.p.
 • Wassen van de buitenzijde van uw auto € 25,00
 • Wassen/reinigen binnen- buitenzijde van uw auto € 45,00

Voor de annuleringsvoorwaarden hanteren wij de RECRON Voorwaarden.

Betaling en borg

De totale som kunt u bij ons in termijnen betalen. 10 dagen na het maken van de reservering vragen wij u 50% van de huursom te voldoen. Het restant dient u 4 weken voor uw vertrek te voldoen. De borg betaald u in de week voor vertrek. Betalingen kunt u naar onze bankrekening overmaken.

Bij reservering korter dan 8 weken voor vertrek dient u het gehele bedrag in een termijn te voldoen. 

Borg

Als borg voor eventuele schades, extra kilometers, e.d. vragen wij een bedrag van € 1.000. Deze borg willen wij 2 weken voorafgaand aan de huurperiode van u ontvangen. 

Wanneer er geen schade of extra kilometers gemaakt, geven wij de borg weer vrij binnen 5 werkdagen na het terugbrengen van de camper.

Ophalen en terugbrengen

U kunt de camper 7 dagen per week vanaf 8:00 uur ophalen en terugbrengen voor 18:00 uur. U ontvangt van ons een tag waarmee u met uw auto binnen de beveiligde zone van VanVlietCaravans kunt komen aan de Middenweg 16 Wateringen. U kunt daar uw bagage overladen en uw eigen auto achterlaten. Deze zullen wij voor u veilig binnen parkeren.  Sleutels kunt u opbergen in de sleutelkluis bij de vlaggenmast. Op de dag van uw terugkomst zullen wij de auto weer in de beveiligde zone voor u klaar zetten. Indien u dat wenst kunnen wij uw auto tijdens uw vakantie ook wassen en aan de binnenzijde reinigen.

Wanneer u de camper tussen 8:00 en 17:00 komt ophalen kunnen wij u uitgebreid de werking van de camper uitleggen. Houdt er rekening mee dat het ophalen + uitleggen ongeveer 1 uur duurt.

U krijgt van ons ook een handleiding op papier mee. Op ons YouTube kanaal hebben wij ook demonstratievideo’s voor u klaargezet.

Vooraf zullen we ook samen met u eventuele gebreken en schades vastleggen op het uitgifteformulier en controleren we samen volledigheid van de Inventarislijst.

Bij het ophalen is de camper:

 • Van binnen en buiten schoon
 • Hebt u voldoende gas voor uw reis
 • Zijn de vuilwatertank(s) leeg
 • Is de toilettank leeg en schoon
 • Is de dieseltank is vol 

Terugbrengen camper

U kunt de camper tot 18:00 uur terug brengen. Wij wassen daarna eerst de camper om hem vervolgens te controleren 

Bij het terugbrengen verwachten we van u dat:

 • De vuilwatertank(s) is leeggemaakt
 • De dieseltank vol is
 • De toilettank leeg en schoon is.
 • De binnenzijde van de camper bezemschoon is
 • Het inventaris weer op zijn plaats staat

Wij vullen het innameformulier in en brengen direct in kaart wat er eventueel nog afgerekend of verrekend dient te worden met de borg.

Legitimatie bij Holland campers

Holland Campers heeft een kopie van uw ID en uw rijbewijs nodig. Onze verzekeraar verlangt van alle huurders en bestuurders een kopie paspoort/ID-kaart en het rijbewijs.

Hoewel wij begrijpen dat niet iedereen deze gegevens graag afgeeft in verband met identiteits­fraude, moeten we ook aan de eis van de verzekeringsmaatschappij voldoen. Wij gaan zorgvuldig om met de door u verstrekte documenten.

U kunt wel het een en ander doen om fraude met kopieën van uw legitimatiebewijzen te voorkomen?

Een kopie van uw legitimatiebewijs kunt u met hulp van de KopieID App beveiligen. Zo staat u niet meer persoonlijke informatie af dan strikt nodig. U kunt de KopieID App downloaden in de Apple AppStore of de Google PlayStore.

Ook wanneer u de ‘Kopie ID App’ niet gebruikt, kunt u uw legitimatie bewijs veilig bij ons aanleveren:

 • Maak in de kopie uw Burgerservicenummer onleesbaar, ook in de cijferreeks onderaan.
 • Schrijf op de kopie, dat het een kopie is.
 • Schrijf op de kopie, dat deze kopie bestemd is voor Holland Campers.
 • Schrijf op de kopie, de datum waarop u de kopie afgeeft.

Het rijbewijsnummer a.u.b. niet doorhalen. Dit nummer is nodig om de geldigheid van uw rijbewijs te kunnen controleren.

Hoeveel personen in Compact Camper of buscamper

Logische vraag zou je denken. We kunnen wel goochelen maar nog niet toveren. Een Buscamper of Compact camper is een kleinere camper, welke je kiest wanneer je met twee of hooguit met  drie personen op reis wil. Tenslotte heb je ook leefruimte nodig voor het geval het even géén mooi weer is. Een camper voor 4 personen of meer noemen we ook géén compact camper meer. Gelukkig hebben we voor u ook Crossover- of integraal- campers. Deze kunnen wij u van harte aanbevelen wanneer u met 4 personen op reis wilt.

Een Buscamper of Compact Camper kies je wanneer over smalle bergweggetjes wil rijden of in kleine dorpjes of het centrum van de stad wil zijn, maar u kunt er ook op de mooiste plekjes van een camping komen. Een Buscamper of Compact camper is door zijn beperkte afmetingen niet breed en niet te lang, daardoor is bijna elke plek goed bereikbaar en kun je de camper ook op de kampeerplaats gemakkelijk op de kampeerplaats manoeuvreren. De leukste campings hebben ook vaak geen grote camper plaatsen, de kans op het vinden van een mooi plekje is dus een stuk groter. Verder is het rijden en parkeren om boodschappen te doen of een tripje naar een museum of fijn strandje een stuk makkelijker en levert minder stress op.

Neem contact op met ons 

Reserveren