SunLiving S75SL

Een zeer ruime 2p camper met airco, achteruitrijcamera, parkeersensoren en de grootste luifel die erop past!

Foto's

Specificaties

Alternatieven

Deze spikslinternieuwe camper is onze ruimste 2 persoonscamper. De royale bedden zijn 2.10 lang. De stahoogte is met 2.12 enorm. De douche en toilet zijn gescheiden. De keuken heeft een groot werkblad en de koelkast is met 142 lt. en een aparte vriesvakdeur best groot. Wij monteren altijd de grootst mogelijke luifel. Wil je je mooie fiets veilig meenemen op vakantie, dan is daar plek voor in de grote garage. De camper is uitgerust met navigatie en achteruitrijcamera en zowel airco in het camperdeel als in de cabine. 

Check de beschikbaarheid van deze ruime camper

U ziet in de oranje kleur de mogelijkheden en de huurprijs (géén oranje vlakjes, kies dan een kortere periode, of bel even met mij, 088-11 22 660) 

 

Specificaties

De SunLiving S75SL is een zeer ruime comfortabele 2p camper met een stahoogte van 2.12m. Deze SunLiving heeft 5 gordel zitplaatsen en boedt slaapplaats aan 2 personen met twee lange 2.10 bedden achterin. Praktisch ingericht met een ruime zitgroep. Deze camper heeft een enorme hoeveelheid leefruimte, zodat u bij elk weer met het hele gezin ook binnen kunt zitten.

Een ruime garage met fietsenrek maken dat je twee fietsen veilig en schoon in de afsluitbare garage mee kan nemen. In de garage is ook een mogelijkheid om de accu’s van de electrsiche fietsen op te laden.

Deze camper is ruim 7 meter lang en mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.

Onder de motorkap ligt een zuinige en zeer schone Euro6D motor met automaat en cruise control.

SunLiving S75SL  
Aantal zitplaatsen met gordel5
Aantal slaapplaatsen2
Lengte7.42 m
Breedte2.32 m
Eigen gewicht2.990 kg
2 Lengte bedden 210*85 + 205*85
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Fietsendrager in de garageJa
Arico (230V) in het camperdeelJa
DAB+radio/USBJa
AchteruitrijcameraJa
HordeurJa
Grote garageJa
Navigatie met camperplaatsen Ja
OmvormerNee
Gas AlarmNee
KluisjeJa
Huisdieren Niet Toegestaan

Bloemenlijn

Een van de routes die u bij onze campers kunt boeken, is de bloemenroute. Dit is een route dwars door Nederland, waarbij de de Westlandse bloemenkassen, de veilingen, de bollestreek en ander iconische plekken in Nederland aandoen. Wakker te worden met uitzicht op de meest bloemrijke plaatsen van Holland met onze bloemenlijn camper tour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons