Sunlight i68 Integraal

Luxe integraal camper met gescheiden douche/toilet

Foto’s

Beschikbaarheid

Specificaties

Alternatieven

Routes

Deze integraal camper blinkt uit in stahoogte. En wanneer u uw kinderen in bed stopt en het weer is even iets minder kunt u nog steeds gewoon aan tafel blijven zitten, want het hefbed is boven de bestuurders stoel gesitueerd.  

Mocht u zelf wat privacy wensen, dan kunt u zich in de afsluitbare slaapkamer terugtrekken. 

Het bed is trouwens met de meegeleverde kussens om te bouwen tot een megabed van 2 x 2 meter. Aan ruimte geen gebrek in deze camper. 

Check de beschikbaarheid en tarieven van deze “lange mensen” camper

U ziet in de oranje kleur de mogelijkheden en de huurprijs (géén oranje vlakjes, kies dan een kortere periode, of bel even met mij, 088-11 22 660) 

Specificaties

Prachtige ruime integraal camper, de grootste in de vloot van Holland Campers met een stahoogte van 218cm. Deze Sunlight i68 camper heeft twee enkele bedden achterin en voorin een 2p hefbed. Voor wie op zoek is naar een ruime camper voor 4 personen met veel binnenruimte, is deze i68 de juiste keuze.met

De enkele bedden zijn in een handomdraai om te toveren tot een bed van 2 x 2 m. Hieronder zit de garage waar de fietsen in kunnen. Voorin de camper bevindt zich een ruim hefbed, wat voor twee personen waardoor de camper voor maximaal 4 personen geschikt is. Door het draaien van de voorstoelen ontstaat in een handomdraai een riante zithoek.boven de voorstoelen is gepositioneerd, waardoor de zithoek bruikbaar blijft.

Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro6  motor met automatische versnelling en cruise control.

Sunlight i68 Integraal 
Aantal zitplaatsen 4
Aantal slaapplaatsen4
Lengte7.43 m
Breedte2.33 m
Eigen gewicht2.930 kg
2 Lengte bedden + hefbed210*82 / 205*82
200*150
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
FietsendragerJa (4 fietsen)
Arico 230VJa
Satelliet televisie/DVDOptioneel
OmvormerOptioneel
Radio/USBJa
PanoramadakNee
HordeurJa
Grote garageJa
Navigatie met camperplaatsen lxbxh invoer & achteruitrijcameraOptioneel
Gas AlarmJa
KluisjeJa
HuisdierenNee

Bloemenlijn

Een van de routes die u bij onze campers kunt boeken, is de bloemenroute. Dit is een route dwars door Nederland, waarbij de de Westlandse bloemenkassen, de veilingen, de bollestreek en ander iconische plekken in Nederland aandoen. Wakker te worden met uitzicht op de meest bloemrijke plaatsen van Holland met onze bloemenlijn camper tour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Andalusië Route

Voor enkele tientjes off-season naar Malaga vliegen en in Andalusië een mooie roadtrip doen, da's pas relaxed. In de Nederlandse winter vertrekken veel camperaars naar Zuid-Spanje. Wij zorgen voor een mooie route en bespreken uw campings, want aan de Spaanse costa's is het soms dringen voor een overnachtingsplaats.

Wakker worden met uitzicht op de Middelandse zee met onze Andalusië campertour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons