Gratis Camper Proefrit

Ontdek hoe je ontspannen op weg kan

 

Campers zijn populair. Heb je altijd al eens in een camper willen rijden?  Voor veel mensen wel een hele stap om zo’n flinke wagen te gaan huren en willen besturen. Holland Campers Wateringen biedt u de mogelijkheid om gratis te genieten van een proefrit.

Elke dag van de week kunt u in één van onze beschikbare Holland Campers in Wateringen gratis een proefrit komen maken.

Veel mensen vinden dat best een beetje spannend. En dat is begrijpelijk, veel mensen vinden het een hele stap om zo’n flinke camper te gaan huren en willen besturen. Terwijl tijdens je vakantie het juist de bedoeling is dat je ontspant.

Dit is precies de motivatie van  Holland Campers Wateringen om u gratis een proefrit aan te bieden.  We rijden met u mee en geven u tips tijdens het rijden met een camper zodat het inderdaad ontspannend kan zijn. Wij horen het zo vaak. “We zijn hier geweest, dat gezien, maar het leukst van de camper was de vrijheid tijdens reizen.

Onze campers zijn allemaal met een automaat uitgevoerd en kan je besturen met een B-rijbewijs. Wel moet je minimaal 25 jaar zijn en 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

“Camperen” is het avontuur zoeken, je eigen vrijheid creëeren. Dat is ook exact waarin Holland Campers wil uitblinken. Zelf bepalen wanneer je vertrekt en hoelang.

We bieden je vrijheid met onze zéér compleet ingerichte campers met zelfs een coffee machine en mooie wijnglazen, 2 x airco, de grootst mogelijke luifel, gasalarm, een satelietschotel en een stevige fietsendrager.

Wilt u alleeen even langskomen voor een praatje en een bakkie koffie? Dat kan elke zaterdag van 9:00-15:00 uur.  Wij zien u graag aan de Middenweg 16 in Wateringen.

Eigenlijk hoef je alleen nog maar te beslissen waar de reis heen gaat….

Reserveren