Gratis Camper Proefrit

Ontdek hoe je ontspannen op weg kan!

 

Campers zijn populair. Het is een hele stap om zo’n flinke wagen te huren en besturen. Heb je altijd al eens in een camper willen rijden?  Bij Holland Campers Wateringen kunt u gratis genieten van een proefrit.

Elke dag kunt u in één van onze beschikbare Holland Campers in Wateringen gratis een proefrit komen maken.

Een camper is ± 40 cm breder en weegt bijna drie keer zoveel dan een normale auto. Dat kan voor veel mensen best spannend lijken. Terwijl het juist de bedoeling is dat je ontspant tijdens je vakantie.

Dit is precies de motivatie van  Holland Campers Wateringen om u gratis een proefrit aan te bieden.  We rijden met u mee en leggen uit waarop u dient te letten tijdens het rijden met een camper zodat het inderdaad ontspannend kan zijn. Wij horen het zo vaak. Hier geweest, dat gezien, maar het leukst van de camper was de vrijheid tijdens het rijden en reizen. 

Al onze campers zijn met een automaat uitgevoerd en kan je besturen met een B-rijbewijs. Wel moet je minimaal 25 jaar zijn en 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

“Camperen” is het avontuur zoeken, je eigen vrijheid creëren. Dat is ook exact waarin Holland Campers wil uitblinken. Zelf bepalen wanneer je vertrekt en hoelang.

We bieden je vrijheid met onze zéér compleet ingerichte campers met zelfs een coffee machine en mooie wijnglazen, 2 x airco, de grootst mogelijke luifel en een stevige fietsendrager.

Wilt u gewoon even langskomen voor een praatje en een bakkie koffie? Dat kan elke zaterdagmorgen van 9-12 uur.  Wij zien u graag aan de Middenweg 16 in Wateringen.

Eigenlijk hoef je alleen nog maar te beslissen waar de reis heen gaat….

Reserveren