Gratis Camper Proefrit

Ontdek hoe je ontspannen op weg kan

 

Campers zijn dit jaar populairder dan ooit. Heb je altijd al eens in een camper willen rijden?  Veel mensen vinden zo’n flinke camper huren een hele stap. Holland Campers Wateringen biedt u de mogelijkheid om gratis te genieten van een proefrit.

Elke dag van de week kunt u in één van onze beschikbare Holland Campers in Wateringen gratis een proefrit komen maken.

Veel mensen vinden dat in het begin best een beetje spannend. En dat is begrijpelijk. Een camper is ook flink groter dan een luxe auto en ruim 4x zo zwaar. Terwijl tijdens je vakantie het juist de bedoeling is dat je ontspant.

Dit is precies de motivatie van  Holland Campers Wateringen om u gratis een proefrit aan te bieden.  We rijden met u mee en geven u tips tijdens het rijden met een camper zodat het inderdaad ontspannend wordt. Vaak horen wij van klanten die terugkomen. “Hier geweest, daar geweest, dat gezien, maar het leukst van de camper was de vrijheid tijdens reizen.

  • Al onze campers kan je besturen met een B-rijbewijs en zijn allemaal met een automaat uitgevoerd.
  • Voor het besturen van een camper moet je 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en minimaal 25 jaar oud zijn.
  • “Camperen” is het avontuur zoeken, je eigen vrijheid creëeren. Dat is ook exact waarin Holland Campers wil uitblinken. Zelf bepalen wanneer je vertrekt en hoelang.
  • We bieden je vrijheid met onze zéér compleet ingerichte campers met zelfs een coffee machine en mooie wijnglazen, 2 x airco, de grootst mogelijke luifel, gasalarm, een satelietschotel en een stevige fietsendrager.

Wilt u alleeen even langskomen voor een praatje en een bakkie koffie? Dat kan elke zaterdag van 9:00-12:00 uur.  Door de week kan ook, maar wel met afspraak. Wij zien u graag aan de Middenweg 16 in Wateringen.

Eigenlijk hoef je alleen nog maar te beslissen waar de reis heen gaat….