Adria Compact Plus SL in Malaga, Spanje

Smalle compact camper met lange bedden, ideaal voor de pittoreske dorpjes in Andalusië.

Foto's

Specificaties

Alternatieven

Voor een paar tientjes vlieg je in het najaar of de winter naar Malaga en doe je daar een rondje Andalusië. Je wordt opgehaald van het vliegveld en de eerste avond slaap je bij Martijn en Marchelle op hun camperparc in Torrox-Costa. De volgende morgen ga je eerst even pootje baaien in de Middelandse zee en daarna op de koffie bij Marchelle om je reisplan te bespreken. Zij kan even met de campings Appen of er plaats is en melden dat jullie eraan komen. Zo wordt een rondje Andalusië een heel onstpannen tripje waar je veel mooi gelegen campings of bij locals slapen kan. 

Check de beschikbaarheid en tarieven van deze camper

U ziet in de oranje kleur de mogelijkheden en de huurprijs (géén oranje vlakjes, kies dan een kortere periode, of bel even met mij, 088-11 22 660) 

Specificaties

Deze nieuwe Adria Compact Plus SL camper is  met zijn beperkte breedte van 2.12m een ideale  camper om door de dorpjes van Andalusië te zwerven. Door zijn beperkte lengte van 6.80m is hij makkelijk te parkeren en het rijden over bergwegen met haarspeldbochten is eenvoudiger. 

Half-integraal camper (6.80m) met 4 zit – en 2 slaapplaatsen, heeft een behoorlijke stahoogte en twee lengte bedden van resp. 2.00/90 en 2.00/80. 

De douche/toilet heeft een slim geconstueerde draaibare wand welke veel ruimte opleverd.

Onder de motorkap ligt een zuinige en zeer schone Fiat Ducato Euro6D motor 2.3 JTD met 160 pk en een vernieuwde automatische versnelling met cruise control.

Aantal zitplaatsen 4
Aantal slaaplaatsen2
Lengte6.60 m
Breedte2.12 m
Gewicht2.750 kg
Lengte bedden 2st.194*80 / 190*80
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Stevige verlaagde fietsendragerJa (2 fietsen)
Airco in het camperdeelJa
Satelliet televisie/DVDOptioneel
Radio/USBJa
PanoramaraamJa
HordeurJa
OmvormerOptioneel
Navigatie met camperplaatsen en achteruitrijcameraOptioneel
Gas AlarmJa
KluisjeJa
HuisdierenNee

Dit is onze andere camper welke van oktober 2020 tot april 2021 in Malaga staat

 

Bloemenlijn

Een van de routes die u bij onze campers kunt boeken, is de bloemenroute. Dit is een route dwars door Nederland, waarbij de de Westlandse bloemenkassen, de veilingen, de bollestreek en ander iconische plekken in Nederland aandoen. Wakker te worden met uitzicht op de meest bloemrijke plaatsen van Holland met onze bloemenlijn camper tour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons