Campertraingen van Holland Campers Wateringen

Campertraining by Holland Campers, Wateringen

Holland Campers organiseert op zaterdag 7 en 8 maart 2020 in Wateringen een campertraining voor mensen welke een campervakantie overwegen of een camper willen aanschaffen.

De trainingen worden verzorgd door de Cosse Camper Adventure, een specialist in campertrainingen uit Drenthe en gehouden op het terrein bij Van Vliet Caravanstalling, Middenweg 16 in Wateringen.

Er is zowel op zaterdag als op zondag ruimte voor 12 deelnemers. U hoeft geen camper mee te nemen, de training wordt verzorgd in de nieuwe campers van Holland Campers Wateringen, welke met een normaal B rijbewijs bestuurd mogen worden.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan het rijden met de camper, maar vooral ook het manoeuvreren met een camper van 3.500 kilo, waar zitten de hoeken van zo’n lange, hoge en brede camper. Er zullen vooral veel ervaringstips gedeeld worden.

Het dagprogramma loopt van 10:00 – 16:00. Er wordt voor koffie en een heerlijke lunch gezorgd en aan het einde van de middag gaat u met een campercertificaat en een grote smile op uw gezicht naar huis.

Het programma ziet er als volgt uit;

  • vanaf 9:30uur – inloop en koffie
  • 10:00 – 11:00 – presentatie door Cosse Camper Adventure, regelgeving en voorbeelden;
  • 11:00 – 12:30 – Manoeuvreren op afgesloten parkeerterrein;
  • 12:30 – 13.30 – pauze met een heerlijke Westlandse lunch;
  • 13:30 – 16:00 – Buitenrit met de campers;
  • 16:00 – Uitreiking certificaat

De ideale voorbereiding om te ervaren of een campervakantie iets voor u is.

De prijs van deze trainingsdag bedraagt € 150 incl. lunch, gebruik van de campers en verzekering. Wanneer u in 2020 een camper huurt bij Holland Campers, dan krijgt u 50% korting op de training.

Voor meer informatie kunt u bellen met Wilfred van Luijk 088-11 22 660 of u kunt zich inschrijven via info@hollandcamperswateringen.nl

Wilfred van Luijk | Holland Campers Wateringen

Neem contact op met ons

Reserveren