Campertraining

Individuele campertraining en groepstrainingen ter voorbereiding voor uw camperreis

Neem contact op met ons

  Een campertraining bij ons is een geweldige leuke middag/ochtend en een heleboel voorpret. 

  Bij Holland Campers Wateringen zijn de kwaliteit van uw vakantie en de beleving van het vrijheidsgevoel het allerbelangrijkste.  Zeg maar gerust: het Holland Campers-gevoel. Dat begint met goed luisteren naar de wensen van onze klanten zodat zij ontspannen op vakantie kunnen.

  Wij organiseren zowel in het voorjaar als het najaar groepscampertrainingen voor maximaal 10 personen.

  Voor wie de voorkeur geeft aan een individuele campertraining (of met z’n tweëen) bieden we de mogelijkheid op afspraak in een dagdeel in te plannen.

  De idiviuele traingen zijn een middag of ochtend, de  groepstrainingen beslaan een hele dag.

  Holland Campers Wateringen organiseert in maart in Wateringen een campertraining voor mensen die voor het eerst een campervakantie overwegen of zelf een camper willen aanschaffen. Deze trainingen worden door Cosse Camper Adventure, campertrainingspecialisten uit Drenthe verzorgd.

  5 Goede redenen een campertraining bij Holland Campers Wateringen te doen:

  1. Een camper mag je met een B-rijbewijs besturen, maar campers zijn groter en 3 keer zo zwaar als een luxe auto, welke wel wat aanpassingen in je rijgedrag vragen.
  2. Je haalt de belangrijkste zaken op welke je ooit geleerd hebt bij het behalen van je rijbewijs.
  3. Je komt erachter of een campervakantie iets voor je is.
  4. Als je een camper wilt huren of aanschaffen kun je tijdens de campertraining in verschillende modellen rijden.
  5. Het is gewoon een onwijs leuke dag

   

  Leuk & Informatief

  Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan de specifieke verkeersregels en borden voor het rijden met de camper, maar vooral ook het manoeuvreren met een camper van 3.500 kilo, waar zitten de hoeken van zo’n lange, hoge en brede camper?

  Er zullen vooral veel ervaringstips gedeeld worden.  Overweegt u een camper aan te schaffen of te gaan huren? Dan is deze campertraining echt iets voor u. Het is de ideale voorbereiding voor een campervakantie of om te bekijken of een campervakantie iets voor u is.

  WAT VONDEN ONZE DEELNEMERS ERVAN?

  “Had niet gedacht dat er zoveel verkeersborden belangrijk zijn voor camperaars.”

  “Kan niet wachten tot de campervakantie eindelijk begint. Ben al helemaal in de stemming gekomen”

   

  Wat kost dat?

  Deelname aan

  • Groepstraining € 150 p.p.
  • Individuele training € 200 (voor maximaal twee personen)

  Wat krijg ik daarvoor?

  • De trainingen zijn inclusief gebruik van camper en verzekering. Daarnaast wordt tijdens de training gezorgd voor koffie/thee en iets lekkers.
  • In de training is er in het theoretische deel aandacht voor de belangrijkste verkeersregels en de verschillen tussen het rijden met een camper en een personenauto. In de buitentraining is er aandacht voor een breedte inschatting, speciale manourvres en een campertour door de omgeving om te ervaren wat er deze dag geleerd is.
  • Aan het eind van de training ontvangt u een campertraining certificaat.
  • De groepstrainingen bestaan uit een ochtendsessie en een middagsessie met een heerlijke lunch. De individuele training is één dagdeel in de ochtend of de middag in overleg.
  • U bent tijdens de trainingen verzekerd.  
  • In overleg kiezen we een kleinere of grotere camper welke het dichts bij uw wensen ligt. Automaat of semi-automaat, Integraal of half-integraal.  

   

  Chat openen
  Stuur een Whatsapp berichtje!