Campertraining
De beste voorbereiding voor uw camperreis

Onze campertraining is echt een geweldige dag 

Bij Holland Campers Wateringen zijn de kwaliteit van uw vakantie en de beleving van het vrijheidsgevoel het allerbelangrijkste.  Zeg maar gerust: het  Holland Campers-gevoel. Dat begint met goed luisteren naar de wensen van onze klanten zodat zij ontspannen op vakantie kunnen. We organiseren daarom meerdere keren per jaar campertrainingen, welke twee dagdelen duren.

Indien gewenst verzorgen we ook individuele campertrainingen. Deze zijn het hele jaar mogelijk en duren één dagdeel. In overleg wordt dan een ochtend of middag met u afgesproken.     

Holland Campers Wateringen organiseert in november en april in Wateringen campertrainingen voor mensen die voor het eerst een campervakantie overwegen of zelf een camper willen aanschaffen. Deze trainingen worden door Cosse Camper Adventure, campertrainingspecialisten uit Drenthe verzorgd.

5 Goede redenen een campertraining bij Holland Campers Wateringen te doen:

  1. Een camper mag je met een B-rijbewijs besturen, maar campers zijn groter en 3 keer zo zwaar als een luxe auto, welke wel wat aanpassingen in je rijgedrag vragen. 
  2. Je haalt de belangrijkste zaken op welke je ooit geleerd hebt bij het behalen van je rijbewijs. 
  3. Je komt erachter of een campervakantie iets voor je is. 
  4. Als je een camper wilt huren of aanschaffen kun je tijdens de training in verschillende modellen rijden.
  5. Het is gewoon een onwijs leuke dag

 

Leuk & Informatief 

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan de specifieke verkeersregels en borden voor het rijden met de camper, maar vooral ook het manoeuvreren met een camper van 3.500 kilo, waar zitten de hoeken van zo’n lange, hoge en brede camper? Er zullen vooral veel ervaringstips gedeeld worden.  Overweegt u een camper aan te schaffen of te gaan huren? Dan is deze campertraining echt iets voor u. Het is de ideale voorbereiding voor een campervakantie of om te bekijken of een campervakantie iets voor u is.

WAT VONDEN ONZE DEELNEMERS ERVAN? 

“Had niet gedacht dat er zoveel verkeersborden belangrijk zijn voor camperraars.” 

Neem contact op met ons