Campertrainingen
Individuele (met z’n tweëen) en groepstrainingen (10 pers.) ter voorbereiding voor uw camperreis

Wat kunt u verwachten?

We beginnen met luisteren naar uw wensen, ideëen vragen. Vervolgens zoeken we een hier een camper bij die het best aansluit bij uw plannen. We gaan er geen CBR klasje van maken, want autorijden kunt u al.  We zoomen in op de verschillen tussen het rijen met een camper  en een personen auto.  U gaat de volgende dag zeker borden zien die er al lang staan, maar pas nu u met een camper gaat rijden echt opvallen!

We hebben wat praktijkvoorbeelden en handige tips voor u op een rijtje gezet.

Daarna gaan we met pilonnen op pad naar een groot parkeerterrein om wat dingen te oefenen die je zelf niet zo gauw zou doen en je inzicht geven wat er allemaal kan met een camper. En dat is best veel.  Je zou het niet een, twee, drie verwachten, maar je gaat aan het eind van de training met een grote glimlach op je gezicht naar huis.

De kosten voor een training zijn € 215,00 inc. verzkering, en gebruik van onze camper. Je mag voor dat bedrag bij de individuele training zelfs iemand meebrengen. Duur 1 dagdeel.

De groepstraining duurt 2 dagdelen en de kosten daarvan bedragen eveneens € 215,00. Daar zit dan wel een lunch bij inbegrepen.

Data in overleg


  Een campertraining is een geweldige dag 

  Bij Holland Campers Wateringen zijn de kwaliteit van uw vakantie en de beleving van het vrijheidsgevoel het allerbelangrijkste.  Zeg maar gerust: het Holland Campers-gevoel. Dat begint met goed luisteren naar de wensen van onze klanten zodat zij ontspannen op vakantie kunnen.

  We organiseren daarom elk voorjaar een groepscampertraining van een hele dag inclusief lunch voor maximaal 10 personen

  Voor wie de voorkeur geeft aan een individuele campertraining (of met z’n tweëen) bieden we de mogelijkheid op afspraak in een dagdeel in te plannen.

  Holland Campers Wateringen organiseert in Wateringen campertrainingen voor mensen die voor het eerst een campervakantie overwegen of zelf een camper willen aanschaffen. Deze trainingen worden door ervaren camperaars verzorgd.

  5 Goede redenen een campertraining bij Holland Campers Wateringen te doen:

  1. Een camper mag je met een B-rijbewijs besturen, maar campers zijn groter en 3 keer zo zwaar dan een luxe auto, welke wel wat aanpassingen in je rijgedrag vragen.
  2. Je haalt de belangrijkste zaken op welke je ooit geleerd hebt bij het behalen van je rijbewijs.
  3. Je komt erachter of een campervakantie iets voor je is.
  4. Als je een camper wilt huren of aanschaffen kun je tijdens de campertraining in verschillende modellen rijden.
  5. Het is gewoon een onwijs leuke dag

   

  Leuk & Informatief

  Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan de specifieke verkeersregels en borden voor het rijden met de camper, maar vooral ook het manoeuvreren met een camper van 3.500 kilo, waar zitten de hoeken van zo’n lange, hoge en brede camper?

  Er zullen vooral veel ervaringstips gedeeld worden.  Overweegt u een camper aan te schaffen of te gaan huren? Dan is deze campertraining echt iets voor u. Het is de ideale voorbereiding voor een campervakantie of om te bekijken of een campervakantie iets voor u is.

  WAT VONDEN ONZE DEELNEMERS ERVAN?

  “Had niet gedacht dat er zoveel verkeersborden belangrijk zijn voor camperaars.”

  “Kan niet wachten tot de campervakantie eindelijk begint. Ben al helemaal in de stemming gekomen”

   

  Wat kost dat?

  Deelname

  • Groepstraining € 215 p.p. (hele dag)
  • Individuele training € 215 voor twee personen. (halve dag)

  Wat krijg ik daarvoor?

  • De trainingen zijn inclusief gebruik van camper en verzekering. Daarnaast wordt tijdens de training gezorgd voor koffie/thee en iets lekkers.
  • In de training is er bij de kennismaking aandacht voor jullie wensen en vragen. Verder staan we even stil bij de belangrijkste verkeersregels en de verschillen tussen het rijden met een camper en een personenauto. In de buitentraining is er aandacht voor een breedte inschatting, speciale manourvres en een campertour door de Westlandse omgeving om vooral het rijden met een camper te ervaren.
  • Uiteindelijk komen we op een grote parkeerplaats waar we wat oefeningen met pionnen e.d. kunnen doen zonder dat we bang hoeven te zijn schade te rijden en andere verkeerdeelnemers hinderen.
  • Aan het eind van de training ontvangt u een campertraining certificaat.
  • De groepstrainingen bestaan uit een ochtendsessie en een middagsessie met een heerlijke lunch. De individuele training is één dagdeel in de ochtend of de middag in overleg.

   

  Stuur een Whatsapp berichtje!