Luxe camper huren in Spanje, Malaga

In de wintermaanden voor een prikkie naar de zon!

Holland Campers heeft van half oktober tot eind maart nieuwe en jonge luxe campers te huur in Malaga, Spanje. Voor véél minder dan de brandstof kosten, vlieg je in een paar uur naar Malaga, waar u door de Nederlands sprekende Martijn of Marcella Brummelhuis wordt opgehaald van het vliegveld, om vanuit Torrox-Costa een prachtige campertrip door Andalusië te kunnen doen. 

Overweegt u zo’n luxe camper te huren? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of maak in Nederland alvast een gratis proefrit om er een ‘gevoel’ bij te krijgen!

Wij kunnen u adviseren over hele mooie routes door Andalusië. InMalaga schijnt de zon 320 dagen per jaar. Even weg van alle drukte, wij helpen u graag op weg om er een onvergetelijke vakantie van te maken! Uiteraard heeft u alle vrijheid en flexibiliteit om uiteindelijk zelf uw eigen route te bepalen.

Bekijk hieronder de huurcampers welke wij voor u in  Spanje beschikbaar hebben:

Adria Compact Plus 2020

Compacte camper met een 150 pk sterke Euro6 motor en o.a. sateliet-tv, airco, gasalarm, fietsendrager en geschikt voor 2 personen

Vanaf € 99,00 per dag

Adria Compact Plus SL

4 zit- en 2 slaapplaatsen

)

Lengte: 6.60m

,

Breedte: 2.12m

Huisdiervrij

Van oktober t/m maart in Spanje

Holland Campers kenninsmakingstrips Friesland

Ruime en luxe 2p camper met queensbed (1.95 * 1.50) Bestuurbaar met een B-rijbewijs. Airco, fietsendrager, oven, gaslarm en HD-sateliet TV

Vanaf € 108,00 per dag

Adria Coral 690SC Platinum

4 zit- en 2 slaapplaatsen

)

Lengte: 7.38m

,

Breedte: 2.30m

Huisdiervrij

Van oktober t/m maart in Spanje

Neem contact op met ons 


    Chat openen
    Stuur een Whatsapp berichtje!