Te Huur: Adria Coral Plus 670SC, Alaska White

Alaska White ingerichte Adria Coral Uitgerust met 1.60m * 2.00m queensbed. Een vlakke vloer,  gasoven, grote koelkast/vriezer en een mega panoramadak

Beschikbaarheid

Foto’s

Specificaties

Alternatieven

Routes

Met z’n tweeën door Europa zwerven en even alles van je af laten glijden in deze royaal uitgeruste camper, met een breed queensbed en een volledig vlakke vloer, dat is pas vakantievieren. Een Pizza maken met verse lokale producten die je onderweg hebt gekocht en bakken in de bakoven is een feest.  

Deze ruime en luxe huurcamper, van 7.38m lang en mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden. Het reizen in deze camper met de nieuwe 9 speed traploze automaat is echt een genot en dankzij de schone Euro6D motor hoef je geen rekening te houden met milieuzones. 

Check de beschikbaarheid van de Adria Coral Plus 670SC camper 

Specificaties

De royaal uitgeruste Ardia Coral Plus camper, met queensbed en een volledig vlakke vloer, heeft een separate douche/toilet. De keuken is uitgevoerd met een bakoven, zodat u zelf heerlijke verse broodjes kunt bakken.
Deze mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.
Half integraal camper (2.33m breed 7.38m lang) met een nog breder queensbed met leesstand van 195 x 1.60m. Sateliet TV, een stevige lage fietsendrager en uiteraard de grootst mogelijke luifel.  Navigatie met achteruitrijcamera en een omvormer zijn optioneel.

Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro 6D motor 2.3 JTD met 160 pk met nieuwe 9-traps automatische versnelling en cruise control.

Adria Coral Plus 670SC 
Aantal zitplaatsen 5
Aantal slaapplaatsen2
Lengte7.38 m
Breedte2.33 m
Gewicht 2.985 kg
Queensbed195*160
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Lage stevige fietsendragerJa
Airco in het camperdeelJa
Satelliet televisie met autoskewJa
DAB+radio/USBJa
PanoramaraamJa
BakovenJa
HordeurJa
Grote garageJa
Navigatie met camperplaatsen Optioneel (€ 3 per dag, minimum € 20)
OmvormerOptioneel (om onderweg koffie te kunnen zetten, € 3 per dag, minimum € 20)
SkottelbraaiOptioneel (€ 3 per dag, minimum € 20) Schoon inleveren
Gas Alarmja
KluisjeJa
Huisdieren Ja

Andalusië Route

Voor enkele tientjes off-season naar Malaga vliegen en in Andalusië een mooie roadtrip doen, da's pas relaxed. In de Nederlandse winter vertrekken veel camperaars naar Zuid-Spanje. Wij zorgen voor een mooie route en bespreken uw campings, want aan de Spaanse costa's is het soms dringen voor een overnachtingsplaats.

Wakker worden met uitzicht op de Middelandse zee met onze Andalusië campertour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons 

    Chat openen
    Stuur een Whatsapp berichtje!