Adria Coral Platinum 690SC

Deze Adria Coral camper met queensbed en oven, is ook geschikt voor uw viervoeter.

Foto’s

Beschikbaarheid

Specificaties

Alternatieven

Routes

Stel je eens voor dat je aan de voet van een berg wakker wordt in deze prachtige camper met een twee persoons queensbed, terwijl je de lekkere verse broodjes ruikt welke in je eigen oven afgebakken worden. Een lekker kopje koffie uit de Nespresso machine, maken je ontbijtje compleet, terwijl je rustig bekijkt welke route je vandaag zult nemen.

Een prachtige camper welke dankzij de automatische versnelling soepel rijdt, zelfsin de bergen zal deze camper met zijn 150pk sterke motor je verbazen over zijn kracht en comfortabele rijeigenschappen.

Check de beschikbaarheid en tarieven van dit type camper

U ziet in het oranje de mogelijkheden en de huurprijs (géén oranje vlakjes, kies dan een kortere periode, of bel even met mij, 088-11 22 660) 

Specificaties

Deze royaal uitgeruste Ardia Coral camper heeft 2x airco en een achteruitrijcamera. De camper heeft een 1.50 breed queensbed met leesstand. Een separate douche/toilet. Grote garage en extra bergruimte nin de vloer. De keuken is uitgevoerd met een bakoven, zodat u zelf heerlijke verse broodjes kunt bakken.
De mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.
Half integraal camper (2.33m breed 7.38m lang) 2 slaapplaatsen. Sateliet TV, gasalarm en een stevige lage fietsendrager en uiteraard de grootst mogelijke luifel.  Navigatie en een omvormer zijn optioneel.
Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro 6 motor 2.3 JTD met 150 pk met automatische versnelling en cruise control.

Adria Coral Platinum 690SC 
Aantal zitplaatsen 4
Aantal slaapplaatsen2
Lengte7.38 m
Breedte2.30 m
Gewicht 2.985 kg
Queensbed 200*150
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Fietsendrager (laag)Ja
Airco in het camperdeelJa
Satelliet televisieOptioneel
Radio/USBJa
PanoramaraamJa
BakovenJa
AchteruitrijcameraJa
HordeurJa
Grote garageJa
Navigatie met camperplaatsen Optioneel
OmvormerOptioneel (om onderweg koffie te kunnen zetten)
Gas AlarmOptioneel
KluisjeJa
Huisdieren Toegestaan

Bloemenlijn

Een van de routes die u bij onze campers kunt boeken, is de bloemenroute. Dit is een route dwars door Nederland, waarbij de de Westlandse bloemenkassen, de veilingen, de bollestreek en ander iconische plekken in Nederland aandoen. Wakker te worden met uitzicht op de meest bloemrijke plaatsen van Holland met onze bloemenlijn camper tour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Andalusië Route

Voor enkele tientjes off-season naar Malaga vliegen en in Andalusië een mooie roadtrip doen, da's pas relaxed. In de Nederlandse winter vertrekken veel camperaars naar Zuid-Spanje. Wij zorgen voor een mooie route en bespreken uw campings, want aan de Spaanse costa's is het soms dringen voor een overnachtingsplaats.

Wakker worden met uitzicht op de Middelandse zee met onze Andalusië campertour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons