Adria Twin 640SLX

Een slim ingedeelde ‘smalle straatjes” buscamper met wonderbaarlijk veel binnenruimte

Foto's

Specificaties

Alternatieven

Met een buscamper kun je heerlijk toeren over smalle kronkelweggetjes. En de sterke 150 pk motor brengt je over elke bergpas. Zelf als er nog een restje sneeuw ligt in de hoge Alpen hoef je je geen zorgen te maken met deze camper welk op 4-seizoenenbanden staat.

In deze camper is echt alles aanwezig wat je ook bij z’n grotere broers aantreft, maar dan met het grote voordeel dat je op de kleinste en vaak leukste plekjes op een camping kan komen.  Wanneer de grote schuifdeur openstaat heb je echt het gevoel dat het bos je huiskamer is.

Check de beschikbaarheid en tarieven van deze camper

U ziet in de oranje kleur de mogelijkheden en de huurprijs (géén oranje vlakjes, kies dan een kortere periode, of bel even met mij, 088-11 22 660) 

Specificaties

Deze fijne buscamper komt het dichtst van alle campers bij het kamperen, rijdt als een personenauto. Zeer geschikt door zijn beperkte breedte van 2.02m, om op smalle wegen te rijden en makkelijk te kunnen manoeuvreren op uw kampeerplaats. Deze camper is o.a. uitgerust met een lage fietsendrager waardoor u ook uw elektrische fietsen eenvoudig achterop de camper kunt laden, een airco, en de grootst mogelijke luifel. 

Deze camper heeft twee lengtebedden van 200*70 en 190*70

Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro6 motor 2.3 JTD met 150 pk en automatische versnelling en cruise control.

Adria Twin 640SLX  
Aantal zitplaatsen 4
Aantal slaapplaatsen2
Lengte6.40 m
Breedte2.02 m
Eigen gewicht2.785 kg
Lengte bedden200*85/190*85
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Fietsendrager (laag)Ja
Airco in het camperdeelJa
Satelliet TV met 150 Canal Digitaal zendersOptioneel
Radio/USBJa
AchteruitrijcameraJa
HordeurJa
Navigatie met camperplaatsen Optioneel
OmvormerNee
Gas AlarmOptioneel
KluisjeJa
HuisdierenNee

Bloemenlijn

Een van de routes die u bij onze campers kunt boeken, is de bloemenroute. Dit is een route dwars door Nederland, waarbij de de Westlandse bloemenkassen, de veilingen, de bollestreek en ander iconische plekken in Nederland aandoen. Wakker te worden met uitzicht op de meest bloemrijke plaatsen van Holland met onze bloemenlijn camper tour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons